• slidebg1
  JULSA VOGELBENODIGDHEDEN
  JULSA Vogelbenodigdheden maakt alles in eigen werkplaats
  met duurzame materialen. Een afwijkende maat of model is dan
  ook geen probleem.
 • slidebg1
  MAANDAANBIEDING JUNI
  Doorvliegluik met licht doorlatend lexan 660 x 315 mm € 39,95
  De laatste 3 stuks van 440 x 205 mm voor € 29,95
 • slidebg1
  We maken diverse modellen voerplateau,
  ook voor slopers en knoeiers.
 • slidebg1
  Ook maken wij transportlopers
  volgens de IATA regels
 • slidebg1
  Diverse artikelen op voorraad.
banner banner banner banner banner
banner banner banner banner banner

OVER JULSA VOGELBENODIGDHEDEN

Na zelf jaren met parkieten en papegaaien gekweekt te hebben zijn we begonnen in 1996 met het vervaardigen van diverse producten door een grote kweker en exporthandelaar uit de buurt.Hij vroeg mij om de houten transportlopers te maken van aluminium, zodat ze veel lichter zijn in het vliegtuig.Toen nog niet wetende dat er veel meer voordelen waren aan de aluminium transportlopers.En daar kwamen we dus achter doordat de aluminium transportlopers niet meer terug kwamen uit het buitenland.En daarmee zijn we toe begonnen met het vervaardigen van aluminium transportlopers.Omdat er bij hem vele kwekers kwamen uit heel Europa werden de transportlopers, en even later de broedblokken van hout en pvc door hun ervaringen en kennis steeds verbeterd.Ook hebben we voor diverse dierentuinen zoals zooparc Overloon, en Artis Amsterdam producten mogen maken.

Tegenwoordig maakt JULSA Vogelbenodigdheden broedblokken/nestkasten van hout, pvc, aluminium, aluminium transportlopers, voersystemen, doorvliegluiken, zand/schuiflades, zitstokhouders enz.enz. Dit alles wordt vervaardigd in eigen werkplaats met duurzame materialen zoals: Berkenmultiplex, aluminium, zink, rvs, plexiglas, pvc, en sendzimirverzinkte staalplaat. Een afwijkende maat of model is dan ook geen probleem.

Enkele voorbeelden zijn: De broedblokken van berkenmultiplex, duurzaam en een zeer goed vochtgehalte. Aluminium hoeken en rond het invlieggat tot wel 2 mm dik, voor de langere levensduur.

Lees meer over mij

banner
Top